ÄNGELHOLMS DIGITALA

GAMINGCENTER

VÅR VISION

Vår vision är att skapa en fysisk mötesplats för alla med intresse av digital media och underhållning som t.ex e-sport och musik. Vår ambition är att skapa en av de mest interaktiva och högteknologiska mötesplatserna i Ängelholm. Varje besök ska vara en upplevelse där besökarna ska kunna få utlopp för sitt passionerade intresse av ny teknik. Föreningen heter XP Ängelholm där XP är en egen påhittad förkortning av det engelska ordet “Experience” som betyder erfarenhet/upplevelse. Det är så vi ser på det, att våra medlemmar får erfarenhet via upplevelse.

VAD SOM INSPIRERAR OSS

SPACE STOCKHOLM

Nyöppnade SPACE i Stockholm är, utan överdrift, väldigt imponerande satsning. Kolla in deras hemsida och låt dig imponeras av deras stora utbud. XP har självklart varit där för att se och lära.

INFERNO ONLINE

Inferno Online (med samma ägare som Dreamhack) finns i Malmö samt på tre platser i Stockholm. XP har hälsat på hos alla för att känna in stämningen och uppleva den speciella IO-känslan.

GAMEFFECT

Gameffect är betydligt mindre än IO och Space men har en gemytlig och skön känsla. De har lokal i närliggande Jönköping och Halmstad så självklart har vi varit där och känt av stämningen.